Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2016 13:50 - Интересно!Видове измами в интернет!Печалба с бизнес-пакети!
Автор: solarb62 Категория: Други   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.01.2016 19:58


 Интернет – е място,където може да се печелят много пари,да се харчат,място за развлечение,обмяна на информация.С използването му той напълно е променил живота ни,като го направи по разнообразен,но и леко ограничен.В интернет има мошенници,които търсят начин да ни излъжат по различни поводи и да ни вземат парите.Те предлагат високо платени предложения за надомна работа,радват с неочаквани подаръци и парични печалби или предлагат да изпратите  SMS и да научите кога ще умрете или прогнозата за времето.Разнообразието и различните начини за измама,стават все повече и по разнообразни.В поредицата"Видове измами в интернет" ще бъдат разказани най разпространените измами до днешия ден.Това предполага ще помогне да се получи информация как се опитват да ви вкарат в капана следващия път.
                                              image
2.Бизнес-пакети.Сигурно сте срещали в интернет съобщения за уникални бизнес-програми,с които може да се спечелят лесно много пари онлайн. Всичко което трябва  e само  да купите програмата,с подробна инструкция и да я следвате.Трябва да уточним,че такива "продавачи" не напълно лъжат хората. За платените от вас пари наистина получавате инструкция или линк към програма.Но съдържанието в описанието и действието на програмата са съмнителни.След прочитането на инструкцията,разбирате,че всъщност на вас ви предлагат да продавате по нататък инструкцията и програмата по тази схема.Дори подробно описват колко е печалившо това начинание.Ако сте доволни предлагат съдействие.Тези дребни измами не се преследват,защото реално получавате  както е и обещано понякога и безобидна програмка,а и цените са в рамките на 10$.Търсещите работа в интернет често се лъжат по тази схема.Статистика показва,че 1-1.2% потребители попадат в капана на подобни измами,които са в различни варианти(схеми за спиране на електромера, легална кражба на ток,на вода,устройства за икономия на електроенергия,икономия на гориво при автомобила и др.)
------------------------------------------------------------------------------------------
За да не Ви излъжат е нужно просто да се спазват няколко елементарни правила: 1.В света не съществуват безплатни неща и лесни пари! 2.Не може да се печели от там където не си участвал! 3.В интернет има много шантажи не им се поддавайте! 4.Преди да изпратите SMS, уточнете колко ще ви струва! 5.И последно–бъдете на щрек в глобалното пространство(интернет)!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: solarb62
Категория: Други
Прочетен: 311958
Постинги: 204
Коментари: 28
Гласове: 55
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930