Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2014 21:18 - ЛЮБОПИТНО!ЖЕНСКИ НАВИЦИ,КОИТО НАЙ МНОГО ДРАЗНЯТ МЪЖЕТЕ!Цял текст.
Автор: solarb62 Категория: Други   
Прочетен: 1552 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.02.2016 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мъжете и жените са такива различни,и все пак са заедно!Мъжете знаят,че всяка жена мрази разхвърлeните мръсни чорапи навсякъде,дори любовта на мъжа към фудболните мачове по телевизията и компютърните игри.Най вече дразни жените късата памет относно забравените рожденни дни на родителите и.Но да не забравяме,че и на мъжете се налага да се примиряват с някои навици,които са изпитание и за най здравите семейни връзки.
                 image

Обс
ъждане на съвместните отношения с други хора!

 Не е добра идея,дори и при най голямо желание, споделяне с приятелки и търсене на помощ от тях,след всеки незначителен конфликт.Или предизвикването на скандал в присъствие на родители, последствията са трудно поносими?Между,досадните осещания и ненужните(като правило)съвети,количеството им не намалява и след като се сдобрят.Както и да се погледне,отношенията са взаимни и връзката е обречена на,конфликти,обиди,недоразумения и безкрайно търсене на компромиси. Колкото по малко хора знаят за съвместния живот,та дори и най близките,толкова по силни са отношенията.
              image

  Лекомисленно отношение към парите.

Всеки мъж е готов при възможност да купува скъпи подаръци,да кани приятелката си в скъпи ресторанти,да глези любимата жена до себе си.Но ако отношенията имат развитие и се очаква да прераснат в по сериозни.....,на всеки мъж не му е все едно,колко разумно и правилно жената може да се разпорежда с финансийте.Да си похарчи цялата заплата за модна чанта от нова колекция обявена на разпродажба не е женска слабост,вместо да се покрият неотложни плащания,като кредит и др., а това необмислено действие си е глупост,знаейки кави ще са последиците.
              image


Въ
ншният вид

Жените, встъпващи в отношения,очакват, че мъжът ще се променя в желаната посока, — но уви той така и не се променя. Мъжът,започващ връзка с жена се надявае тя няма да се промени—но тя се променя. И не става въпрос за появата на бръчки по лицето и белите коси с времето.Мъжът е свикнал да вижда партньорката си красива и привлекателна-постоянно.Наблюдателният и обичащият мъж,трябва винаги да забелязва старанието и желанието на партньорката да запази своето обаяние,женственност и привлекателност.Допълнение би послужило и не маловажното:излишното но откровенния разрез на роклята или полата, и агресивно-предизвикващия оттенък на червилото,дразнещ не по малко от обеления маникюр.С подчертания сексуален вид,жената настойчиво изпраща към обкръжаващите недвусмисленни сигнали,а мъжът до нея си задава въпроса:дали е на мястото си.
          
  

Дружбата с бившите

Дори по прицип,ако се допусне дружба между мъж и жена бивши „близки” приятели,не са желателни изявления от рода: «ние си останахме само много добри приятели».При нова връзка това не работи-това е или лукаво или наивен опит за самозалъгване. Все едно срещи на мъжа в определена двойка с бивша любовница или интимна партньорка,не  е приятно за другия.Миналите отношения,трябва да си останат в миналото,за да не остава още един повод за кавги и изострения на отношенията.
          image


Обиди по повод и без

 

Факт е ,че ние не притежаваме телепатически способности, ние по скоро сме праволинейни и, като правило, не разбираме понякога правилно намеците. Емоционалните женски реакции които са безобидни на пръв поглед, но в повече случаи довеждат до объркване и неразбираемост. Безобидни неща,но но не винаги мъжа може да интерпретира адекватно,ако жената не го е поставила за обсъждане.Демонстративно не разговаряне, сълзи без обяснения за причината и прословутото «КРАЙ!» предизвиква в мъжа в най добрия случай обърканост, а в най лошия-паника. А ако подобни емоционални случки преминат в хронична форма, то мъжете просто стават безразлични към подобни ситуации.
            image

..............................................................
 




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: solarb62
Категория: Други
Прочетен: 310024
Постинги: 204
Коментари: 28
Гласове: 55
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031